Leken og morsom

      Ingen kommentarar til Leken og morsom

Føles sexlivet ditt litt kjedelig og kjedelig? Kanskje du har hatt den samme partneren i mange år, og sexlivet har begynt å bli litt uformelt. Så har jeg noen lekne og morsomme tips til deg.

Bodypaint

Eller kroppsmaleri som du også kan si er faktisk en kunstform der kroppen males på forskjellige måter. Dette kan brukes som et erotisk forspill. Kjøp spesielle kroppsmalingfarger som er beregnet på erotikk. Disse fargene er spiselige, så først kan du male, så kan du slikke av fargen. Bodypaint kan være veldig erotisk når du gjør det med partneren din. Føles det dumt? Ja, da kan du i det minste ha det morsomt selv om det ikke er det erotiske forspillet slik det var ment.

Erotiske spill

Det er mange forskjellige erotiske spill som innebærer å vekke deltakerne og deretter havne i en vakker kjærlighetsskog. Hvis du har vært sammen med partneren din veldig lenge og tror at du kjenner ham innvendig og utvendig, kan du oppdage nye sider når du spiller et erotisk spill. Spennende, morsomt og spennende.

Sexleketøy

Det er mange forskjellige sexleketøy som kan brukes av par. Hvis du gjør det på en leken måte, kan den passe med alt fra håndjern til analplugger. Bare fantasien setter grenser.

Massasjeoljer

Å gi hverandre en sensuell massasje kan være et virkelig oppkvikkende forspill. Hvis du deretter velger massasjeolje med smak, kan massasjen resultere i oralsex.

Selvfølgelig er det mange andre ting du kan gjøre for å gjenopplive et trist sexliv. Det er viktig at du tar deg tid til å snakke om det, slik at du blir enig om hva du vil teste. For noen er litt tøffere sex spennende, men for at det skal fungere, må begge parter være enige. Andre liker kostymespill og rollespill, men selv der er det viktig å bli enige om reglene som gjelder.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Please enter the following code to submit your comment: 7ux