Dugnadssalg

      Ingen kommentarar til Dugnadssalg

Ønsker din idrettsforening å få inn mer penger? Ja, det vil den nok. Da er dugnadssalg en god løsning for deg. Ved å selge produkter som er enkle å selge og gir god fortjeneste, har du muligheten til å få inn sårt tiltrengte penger. Kanskje du vil sende eliten din eller ungdommene dine på leir eller treningsreise. Alt dette koster mye penger og med dugnadssalg kan du få inn disse pengene uten at noen få trenger å jobbe hardt.

Det er mange bedrifter som driver med dugnad salg for idrettslag og skoleklasser. Bedriftene står for distribusjon av varene og hjelper deg med markedsføring og annet. Du får mesteparten av pengene, mens selskapet tar en mindre del for sin hjelp.

Viktig med ansvar

Hvis du har tenkt å starte med denne typen salg, er det viktig at du har en ansvarlig i klubben. Det er denne personen som skriver kontrakten med selskapet og også denne personen som sørger for at selskapet får betalt. Da kan det være mange som hjelper til med selve salget. Dette er også en perfekt jobb for klubbens ungdom. Da får de gjøre en jobb der de vet at pengene i stor grad kommer dem selv til gode. Og hvis du gjør jobben sammen med en venn, kan det være veldig gøy.

Det er bare et spørsmål om å ha et produkt som er lett å selge. For å være lett å selge må kunden kunne få produktet sitt direkte i hendene og det må heller ikke være for dyrt. Det skal helst også være noe du vet mange har nytte av og gjerne noe folk kan tenke seg å kjøpe igjen etter et år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Please enter the following code to submit your comment: 8gi